1- درصدی از درامد فروشگاه بنیوان (سیدی پرشین سابق) هر هفته به موسسه خیریه محک اهدا میشود. شما هم در این امر خیر سهیم باشید... |
2- در صورت خرید هر 3 محصول، نام شما در قرعهکشی 50 محصول رایگان برای هر نفر قرار خواهد گرفت "ادامه توضیحات" |
3- قرعهکشی یکم هر ماه انجام میشود. برای دیدن برندگان تاریخ یکم شهریور 1403 اینجا کلیک کنید. |
4-
در صورت داشتن هر گونه سوال، پیشنهاد، شکایت و... فقط و فقط به پیج اینستاگرام ما بروید و پس از فالو کردن، از طریق دایرکت پیام خود را بگذارید. پیج اینستاگرام ( CDPERSIAN ) فعلا تنها راه ارتباطی پیج اینستاگرام میباشد. |
مستند جالب و دیدنی "بن لادن کجاست"؟؟؟؟؟
این مستند به جستجوی "بن لادن" میپردازه!!!!!!!!!!!!
یعنی این بشر چطور توی این همه مدت خودشو قائم کنه!!!!!!!!!!!
در این مستند هیجان انگیز ما در پی آن میگردیم!!
در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ برجهای دوقلوی تجارت جهانی آمریكا در نیویورك و پنتاگون در واشنگتن مورد حملات تروریستی قرار گرفت و بیش از ۳ هزار نفر تلفات انسانی و میلیاردها دلار خسارات مالی برجای گذاشت و اكنون كه چهار سال از این حادثه میگذرد دلایل و شواهد متقنی مبنی بر اینكه چه كسی این حملات را انجام داده ارائه نشده است. در میان ابراز خوشحالی گروههای مختلف از این حملات از جمله القاعده و طالبان انگشتهای اتهام به سمت این گروهها نشانه رفت و علیرغم اینكه هیچ یك رسما این حملات را بر عهده نگرفتند، واشنگتن بدون ارائه سندی القاعده و طالبان را مسوول اصلی این حادثه دانست.
با وقوع ۱۱ سپتامبر مناسبات آمریكا با جهان وارد مرحله جدیدی شد و دشمن اصلی خود را بنیادگرایی اسلامی نامید و در این جهان چند قطبی با اتكا به سیاست یك بام و دو هوای خود در تغییر رژیمهای افغانستان و عراق و نیز تغییر فضای سیاسی خاور میانه به سود خود مصصم شد. بنابراین به دنبال ریشهكن كردن طالبان و القاعده كه از تربیتیافتگان و دستپروردگان خود بود، راهی افغانستان شد تا فرزندان ناخلف خود را كه اكنون علیه منافعاش بسیج شده بودند از میان بردارد كه با كمك گروهها و مجاهدین افغان توانست افغانستان را از زیر سلطه طالبان برهاند و در این میان اكثر كشورها را نیز با ترفندهای مختلف با خود همگام كرد، اما هرگز نتوانست روسای اصلی آنها از جمله اسامه بنلادن را دستگیر كند.
در خصوص زنده بودن یا نبودن بنلادن در این سالهای اخبارهای متناقضی ارائه میشود اما هیچكدام به طور مستند و محكم نتوانسته مرگ یا زنده بودن آن را تایید كند. مجله هفتگی نیوزویك در ۱۶ مرداد ماه سال ۸۴ مینویسد، بوش در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۰۴ آمریكا در پاسخ به كری رقیب انتخاباتی خود كه وی را متهم كرد از قوای آمریكایی برای قتل یا دستگیری بنلادن استفاده نكرده، عنوان كرد، فرماندهان آمریكایی نمیدانستند بنلادن در كوهستانهای مرزی افغانستان پنهان است.
اما بر اساس همین گزارش نیوزویك، "گری برنتسن" فرمانده عالیرتبه تیم سازمان سیا در منطقه "تورابورا" افغانستان در كتابی كه بزودی انتشار خواهد یافت، افشا كرد: «فرماندهان آمریكایی میدانستند بنلادن در میان صدها اعضای القاعده و طالبان بود كه از منطقه فرار میكردند.»
ژنرال "تامی فرانكس" رییس وقت فرماندهی مركزی آمریكا نیز در ۱۹ اكتبر ۲۰۰۴ در روزنامه "نیویورك تایمز" نوشت: «ما در آن روز نمیدانستیم بن لادن در دسامبر ۲۰۰۱ در تورابورا است، بن لادن هیچگاه در چنگ ما نبوده است.» از دیگر سو برنتسن تاكید میكند فرانكس در آن زمان آنجا نبود بلكه وی بوده است.
این مقام سیا در این كتاب با عنوان "كلمه سخت" از "دونالد رامسفلد" وزیر دفاع آمریكا بخاطر این كه حمایت لازم و تیم ویژه پنتاگون را در ساعتهای آخر در اختیار سازمان سیا قرار نداد، انتقاد كرد. سخنان متناقضی از سوی مقامات آمریكایی ارائه میشود و همین امر شبهات متعددی را به وجود میآورد؛ زیرا عدم دستگیری بنلادن و سایر بازماندههای القاعده موجب شده شبكههای متعددی از آن در حدود ۴۰ كشور دنیا ایجاد و اقدام به عملیات تروریستی كنند كه از آن جمله عراق، مصر، انگلیس و غیره است.
"پورتر گاس" رییس سازمان اطلاعات مركزی آمریكا(سیا) در ۳۰ خرداد ۸۴ در گفتوگویی با مجله تایم به ناتوانی این سازمان در دستگیری "اسامه بن لادن" رییس تشكیلات القاعده اعتراف میكند. وی عنوان میكند: «در جنگ آمریكا علیه تروریسم ضعفهایی وجود دارد كه مانع دستگیری "اسامه بن لادن" رییس تشكیلات القاعده در آیندهای نزدیك میشود.» گاس در عین حال تاكید كرد برای یافتن محل اختفای بن لادن و دستگیری وی فكری خوب دارد. برخی كارشناسان سیا پیش از این اعلام كرده بودند بن لادن كه توانسته از دست نیروهای آمریكایی بگریزد احتمالا در مرزهای میان پاكستان و افغانستان مخفی شده است.
آمریكا با همراه كردن جهان برای حمله به افغانستان به دنبال طرح دیگر خود یعنی حمله به عراق به بهانه سلاحهای كشتار جمعی این كشور و تروریسم رفت كه در این طرح برخلاف افغانستان نتوانست برخی متحدان خود از جمله فرانسه و آلمان را با خود همسو كند و با زیر سؤال بردن مشروعیت سازمان ملل و بیتوجهی به آن به عراق حمله و صدام را سرنگون كرد. واشنگتن از سویی با ناتوانی یا نخواستن در كنترل گروههای تروریستی به ویژه القاعده بر افزایش اقدامات تروریستی این گروهها افزوده و از سوی دیگر برای تحقق اهداف خود در پوشش مبارزه با تروریسم با استفاده از حملات نظامی، لفظی یا سیاستهای از قبیل تحریم و تهدید به مقابله با كشورهایی برخواسته كه در راستای اهداف آمریكا گام برنمیدارند.
۱۱ سپتامبر نقطه عطفی برای پوشش اهداف واقعی آمریكا شده و به یكهتازی و یكجانبهگرایی آن شدت بخشیده است و در این میان اسامه بن لادن بهانه اصلی برای اجرای طرحهای از پیش تعیین شده آمریكاست وگرنه دستگیری بن لادن برای كشوری كه از پیشرفتهترین دستگاهها و فناوریهای جاسوسی استفاده میكند نمیتواند چندان دشوار باشد.
در هر صورت عملیات و اقدامات شبكه القاعده خسارات مالی و جانی را برای آمریكا رقم میزند ولی از آن سوی موجب پیشبرد سیاستها و اهداف این كشور به بهانه مبارزه با تروریسم میگردد كه خود این امر شبههای در دستگیر نشدن بنلادن است و همچنان این پرسش را بیپاسخ باقی میگذارد كه "بن لادن كجاست؟"